Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing  (Read 21592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #360 on: August 03, 2018, 12:16:24 pm »
Yup thatís the one I was going to recommend.


Well what sucks is that I will need to order the S-mount from paradise arcade and the arcade bat from somewhere else.. they don't have IL EuroJoystick in stock.

Unless you know a place where they have the IL Eurojoystick black bat in stock that also sells universal S plates.. most places I checked though only have it for a couple brands or flight sticks.
« Last Edit: August 03, 2018, 02:51:05 pm by obizues »

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #361 on: August 03, 2018, 02:49:54 pm »
Yup thatís the one I was going to recommend.

By the way the simplest thing would be to buy a longer shaft and mount to the bottom.  A lot of people do this and avoid routing all together.

Does anyone have the measurements on the S-plate?  I only have this router this weekend. It looks like I would have to route the part 23mm from the top and another for where the part ends since itís provably not .75Ē-23mm
« Last Edit: August 03, 2018, 02:51:25 pm by obizues »

Arroyo

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 662
  • Last login:Today at 09:00:32 am
  • Budgets are boring
    • newforum.arcadecontrols.com/index.php/topic,156267.0.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #362 on: August 03, 2018, 05:00:23 pm »
Yup thatís the one I was going to recommend.


Well what sucks is that I will need to order the S-mount from paradise arcade and the arcade bat from somewhere else.. they don't have IL EuroJoystick in stock.

Unless you know a place where they have the IL Eurojoystick black bat in stock that also sells universal S plates.. most places I checked though only have it for a couple brands or flight sticks.

I assume you mean the Sanwa Bat Top screw on that looks like an IL bat top (I can tell you itís not the same, close but not the same)?

Focus Attack also sells both, however their mounting plates are not universal, they are stick specific.  It looks like they have the Sanwa JLFís but not JLWís.

Iíd call Paradise to see when they plan on getting things back in stock.  Iíd also call them for the dimensions in the ďSĒ plate, youíll probably get a faster response then someone in the community, although I think I have one at home that I can lookup, but Iíve got a million boxes to go through with my move.

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #363 on: August 03, 2018, 05:09:38 pm »
Iíd call Paradise to see when they plan on getting things back in stock.  Iíd also call them for the dimensions in the ďSĒ plate, youíll probably get a faster response then someone in the community, although I think I have one at home that I can lookup, but Iíve got a million boxes to go through with my move.
Yeah I have a message and phone call out, but there are OOO at the evo conference so I don't think I'll have much luck.

Is it needed for me to use the S plate method?  Or is that just extra security for the controller? 

This is just unfortunate timing  :-\

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #364 on: August 03, 2018, 05:22:45 pm »

I assume you mean the Sanwa Bat Top screw on that looks like an IL bat top (I can tell you itís not the same, close but not the same)?


I guess this is kind of an open question.  I currently have two sticks that are Zippy's, but after thinking about it I would like black bats for this build.

I would like a joystick that are used on the current fighting games.. so maybe getting a sanwa JLF is what I should do... Aesthetically I just want all black...

Arroyo

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 662
  • Last login:Today at 09:00:32 am
  • Budgets are boring
    • newforum.arcadecontrols.com/index.php/topic,156267.0.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #365 on: August 03, 2018, 05:51:32 pm »

I assume you mean the Sanwa Bat Top screw on that looks like an IL bat top (I can tell you itís not the same, close but not the same)?


I guess this is kind of an open question.  I currently have two sticks that are Zippy's, but after thinking about it I would like black bats for this build.

I would like a joystick that are used on the current fighting games.. so maybe getting a sanwa JLF is what I should do... Aesthetically I just want all black...

If your going with an IL joystick then you have a lot more flexibility, as the recommended height is:
ďHapp/IL joysticks can be mounted 1/3" to 2/3" below the control panel in a 1-1/8" hole.Ē
http://www.slagcoin.com/joystick/attributes_brands.html#HAPP/INDUSTRIAS_LORENZO
Then you can route the bottom somewhere between 1/16Ē-7/16Ē depending on how long you want your stick to be, and then just screw in from the bottom.

JLFís are not by default all black, they look like the ones you have.  You can get black shaft covers however, and there are some aftermarket all black shafts you can replace the standard ones with.  I know you are rushed for time, but in my opinion this is a critical decision, Iíd take your time to figure it out.

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #366 on: August 03, 2018, 05:58:37 pm »

If your going with an IL joystick then you have a lot more flexibility, as the recommended height is:
ďHapp/IL joysticks can be mounted 1/3" to 2/3" below the control panel in a 1-1/8" hole.Ē
[url=http://www.slagcoin.com/joystick/attributes_brands.html#HAPP/INDUSTRIAS_LORENZO]http://www.slagcoin.com/joystick/attributes_brands.html#HAPP/INDUSTRIAS_LORENZO[/URL]
Then you can route the bottom somewhere between 1/16Ē-7/16Ē depending on how long you want your stick to be, and then just screw in from the bottom.

JLFís are not by default all black, they look like the ones you have.  You can get black shaft covers however, and there are some aftermarket all black shafts you can replace the standard ones with.  I know you are rushed for time, but in my opinion this is a critical decision, Iíd take your time to figure it out.

Well using IL JLF sticks is something I want to do.. so I can say I've "made" that decision and worry about the heights when it is time.. but my issue is still not knowing what the dimensions of the S plate are so I can route out what I need.

Nephasth

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1172
  • Last login:Today at 09:07:15 am
  • Bitches love Centipede
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #367 on: August 03, 2018, 06:07:01 pm »
 :laugh2:
%Bartop

Arroyo

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 662
  • Last login:Today at 09:00:32 am
  • Budgets are boring
    • newforum.arcadecontrols.com/index.php/topic,156267.0.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #368 on: August 03, 2018, 06:40:17 pm »



4.5Ē
2 9/16Ē
1/4Ē

Respectively.
« Last Edit: August 03, 2018, 07:23:28 pm by Arroyo »

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #369 on: August 03, 2018, 08:24:06 pm »
4.5Ē
2 9/16Ē
1/4Ē

 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :cheers:

Thank you so much!

yotsuya

  • Trade Count: (+21)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 18854
  • Last login:Today at 01:54:32 am
  • 2014 UCA Winner, 2014, 2015, 2016 ZapCon Winner
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,137636.msg1420628.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #370 on: August 03, 2018, 11:57:12 pm »
Have you thought of one of these, my friend?

***Build what you dig, bro. Build what you dig.***

yotsuya

  • Trade Count: (+21)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 18854
  • Last login:Today at 01:54:32 am
  • 2014 UCA Winner, 2014, 2015, 2016 ZapCon Winner
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,137636.msg1420628.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #371 on: August 03, 2018, 11:57:55 pm »
In all seriousness, I prefer to carriage bolt mount my joysticks.
***Build what you dig, bro. Build what you dig.***

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #372 on: August 04, 2018, 12:03:07 am »
Have you thought of one of these, my friend?

I donít get it. 

yotsuya

  • Trade Count: (+21)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 18854
  • Last login:Today at 01:54:32 am
  • 2014 UCA Winner, 2014, 2015, 2016 ZapCon Winner
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,137636.msg1420628.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #373 on: August 04, 2018, 12:06:02 am »
Itís a joke.

Anyhoo, I like to top mount my joys with carriage bolts because itís authentic and I donít have to worry about them getting pushed down into the CP.
***Build what you dig, bro. Build what you dig.***

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #374 on: August 04, 2018, 12:08:26 am »
Itís a joke.

Anyhoo, I like to top mount my joys with carriage bolts because itís authentic and I donít have to worry about them getting pushed down into the CP.

 ::)

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #375 on: August 04, 2018, 08:30:22 am »
4.5Ē
2 9/16Ē
1/4Ē

Respectively.

So the plate itself I assume is square so itís 2 9/16Ē x 2 9/16Ē?

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #376 on: August 04, 2018, 03:48:47 pm »
Here's a template for the future

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #377 on: August 05, 2018, 03:57:48 pm »
Routed 1/16th inch off top for trackball flush mount. 



...looking at it I should probably give myself more room on the (picture-shown) right.

Here's an updated template with instructions for S plate.


JudgeRob

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 437
  • Last login:July 18, 2019, 06:33:09 pm
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,149265.120.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #378 on: August 05, 2018, 07:27:36 pm »
You're probably overthinking it a bit.  You just outline your plate on the wood, drill out the center hole, then stick your router in the hole and rebate out the square pattern you drew on the wood.    If you looked at my build, I just cut a couple steel strips to length (doesn't need to be exact).  I painted mine bright white.  Under the metal strips are little pieces of wood which press against the stick plate.  Again, it doesn't have to be the exact thickness, because you just have to add thread locker to the threads and then slowly screw down until it feels nice and tight. 

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #379 on: August 05, 2018, 08:01:34 pm »
Routed:



And also door...


Ian

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1053
  • Last login:July 14, 2019, 02:35:18 pm
  • "A day without Laughter is a day wasted"
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #380 on: August 05, 2018, 08:24:51 pm »
Page 10... Only 20 more to go.
Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #381 on: August 05, 2018, 08:31:18 pm »
Page 10... Only 20 more to go.

You must have a rough life.

leapinlew

  • Some questionable things going on in this room with cheetos
  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 7173
  • Last login:Today at 09:08:15 am
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #382 on: August 05, 2018, 09:05:03 pm »
Good job.

No concerns about the cabinet sitting flush to the wall with that cabinet handle out?

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #383 on: August 05, 2018, 09:19:23 pm »
No concerns about the cabinet sitting flush to the wall with that cabinet handle out?

No, I wouldnít want it flush against the wall since I have my plug also going on the back frame.

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #384 on: August 07, 2018, 12:16:21 pm »
Is there an example of what someone has done in order to show the best way to cut out the artwork for a top mounted trackball? 

Since the lip of the trackball housing would come up from the bottom and through the trackball plate that is flush on the control panel, I would need to be a lot more exact on cutting my artwork.

Or is it just "cut slowly?"

I figure i could lay it over the control panel, cross out the hole, and just slowly outline the hole with an exacto knife.

JudgeRob

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 437
  • Last login:July 18, 2019, 06:33:09 pm
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,149265.120.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #385 on: August 07, 2018, 09:41:51 pm »
yeah, just lay it out and cut that puppy.  Doesn't your trackball have a flange for the top?

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #386 on: August 07, 2018, 09:56:45 pm »
yeah, just lay it out and cut that puppy.  Doesn't your trackball have a flange for the top?

Iím honestly not sure if this would cover anything up...

« Last Edit: August 07, 2018, 09:58:42 pm by obizues »

barrymossel

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 498
  • Last login:July 01, 2019, 01:38:39 pm
  • Spectrum
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,157647.0.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #387 on: August 09, 2018, 03:51:26 pm »
Page 10... Only 20 more to go.
I think he should Google/search a bit more, but still he learns and accepts critics. He does better than most of us newbies.

yotsuya

  • Trade Count: (+21)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 18854
  • Last login:Today at 01:54:32 am
  • 2014 UCA Winner, 2014, 2015, 2016 ZapCon Winner
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,137636.msg1420628.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #388 on: August 09, 2018, 03:55:41 pm »
Page 10... Only 20 more to go.
I think he should Google/search a bit more, but still he learns and accepts critics. He does better than most of us newbies.

Iím just glad heís posting everything to one thread now. Itís progress.
***Build what you dig, bro. Build what you dig.***

Buick455

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 145
  • Last login:Yesterday at 08:11:57 pm
  • I MUSTA WRECKED IT!
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #389 on: August 09, 2018, 05:17:46 pm »
This isn't meant to come off dick'ish, but you can use a key as a handle to open the door  :)
Order an arcade machine lock (7/8" maybe). Take that handle off, putty the screw holes & paint.. Mount the lock so the paddle part catches the door frame.

When I seen the pic all I could think of is the outhouse on the farm I spent the summer at 30+ years ago (just missing the moon cutout). Thanks for the flashback  :cheers: I haven't thought of that place in at least 20 years..

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #390 on: August 09, 2018, 05:25:12 pm »
This isn't meant to come off dick'ish, but you can use a key as a handle to open the door  :)
Order an arcade machine lock (7/8" maybe). Take that handle off, putty the screw holes & paint.. Mount the lock so the paddle part catches the door frame.

When I seen the pic all I could think of is the outhouse on the farm I spent the summer at 30+ years ago (just missing the moon cutout). Thanks for the flashback  :cheers: I haven't thought of that place in at least 20 years..

So this may sound stupid, so I should put the lock in and the latch on the inside, then twist and pull the door out with the key..?

Do you have a picture of it on an arcade?

Buick455

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 145
  • Last login:Yesterday at 08:11:57 pm
  • I MUSTA WRECKED IT!
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #391 on: August 09, 2018, 06:15:49 pm »
This is all I could find.

https://youtu.be/f-eeUCmjvVE?t=1592

JudgeRob

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 437
  • Last login:July 18, 2019, 06:33:09 pm
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,149265.120.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #392 on: August 09, 2018, 10:57:13 pm »
yeah, just use a lock like that.  Home Depo has them for a few bucks.

Not sure if this will fit yours, but see the "bezel" here. 
http://www.ultimarc.com/store/section.php?xSec=10

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #393 on: August 10, 2018, 08:34:13 am »
yeah, just use a lock like that.  Home Depo has them for a few bucks.

Not sure if this will fit yours, but see the "bezel" here. 
http://www.ultimarc.com/store/section.php?xSec=10

Nice!  I didnít know they existed until now. Any clue what Home Depot calls it?

Mike A

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3245
  • Last login:Today at 07:00:38 am
  • card carrying purist
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #394 on: August 10, 2018, 08:42:55 am »
Dude. Use freakin' Google every once in awhile.

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #395 on: August 10, 2018, 08:59:00 am »
Dude. Use freakin' Google every once in awhile.



Jeez man... assume positive intent sometimes...


Malenko

  • KNEEL BEFORE ZODlenko!
  • Trade Count: (+58)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 13665
  • Last login:June 07, 2019, 05:07:28 pm
  • Be the change you want to see in the world.
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,142404.msg1475162.html
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #396 on: August 10, 2018, 09:25:40 am »
its a cam lock, they might call it a barrel lock.
If you are helping someone and expecting something in return, you are doing business not kindness.

Mike A

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3245
  • Last login:Today at 07:00:38 am
  • card carrying purist
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #397 on: August 10, 2018, 10:07:48 am »
yeah, just use a lock like that.  Home Depo has them for a few bucks.

Not sure if this will fit yours, but see the "bezel" here. 
http://www.ultimarc.com/store/section.php?xSec=10

Nice!  I didnít know they existed until now. Any clue what Home Depot calls it?

Ultimarc sells the bezel ring

Home Depot and a million other places sell the barrel locks.

Why did you search Home depot for the bezel ring. A link to Ultimarc was provided to you.

Sorry if I come of too harsh, but this is basic comprehension. I will tone it down some, but take the time to read what is provided to you.

Nephasth

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1172
  • Last login:Today at 09:07:15 am
  • Bitches love Centipede
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #398 on: August 10, 2018, 10:42:08 am »
Man, that's just a few words and a question mark shy of how my dad would use Google if he could figure it out...
%Bartop

obizues

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 378
  • Last login:February 13, 2019, 11:01:39 am
  • Before you start your next project, donít.
Re: First Cabinet Build: I have no idea what I'm doing
« Reply #399 on: August 10, 2018, 05:50:39 pm »
Ultimarc sells the bezel ring

Home Depot and a million other places sell the barrel locks.

Why did you search Home depot for the bezel ring. A link to Ultimarc was provided to you.

Sorry if I come of too harsh, but this is basic comprehension. I will tone it down some, but take the time to read what is provided to you.

Why would I order a bezel ring online if I can get one at Home Depot?  You also never said the words ďbarrel lock.Ē  How was I supposed to know what thatís called.

Feel free to ignore this thread if itís so hard for your eyes to read a question, but itís literally a project called ďI have no idea what Iím doing.Ē

Either be helpful, chill out, or just stay out of the thread entirely if you are such a fragile flower your ego canít handle newbie questions.