Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: [HowTo] PCSX2, Nuvee plugin + Dual Aimtrak guide with FrontEnd Friendly methods  (Read 29119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

phasermaniac

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 199
  • Last login:June 17, 2020, 06:19:19 pm
  • I want to build my own arcade controls!
I will test tomorrow to give some feedback.

Have you played virtua cop elite edition? Its like the shooting has some lag, while other games works fine

phasermaniac

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 199
  • Last login:June 17, 2020, 06:19:19 pm
  • I want to build my own arcade controls!
True, crisis zone europe autofire works for me too with "mouse calibration hack"

Pegafun

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Last login:Yesterday at 04:46:28 pm
True, crisis zone europe autofire works for me too with "mouse calibration hack"

Thank you for testing it  :cheers:

Have you played virtua cop elite edition? Its like the shooting has some lag, while other games works fine

I don't have any lag problem, I am able to play this game smoothly.

lllll44

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 42
  • Last login:Today at 05:57:19 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Hi:)
lets say i use nuvee for time crisis 2. do i need to do all the calibrate process in nuvee settings and ingame every time before i start the game or is it save it after 1 time?
« Last Edit: May 07, 2020, 01:26:24 pm by lllll44 »

Jayinem

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 93
  • Last login:Yesterday at 03:29:09 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Hi:)
lets say i use nuvee for time crisis 2. do i need to do all the calibrate process in nuvee settings and ingame every time before i start the game or is it save it after 1 time?

I use save states to get around that.



_Gioacchino_

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 21
  • Last login:Today at 11:33:49 am
  • I want to build my own arcade controls!
Time Crisis 2 and Time Crisis 3 have a white fog never disappearing
For the graphic plugin, choose Direct3D 9 (hardware) instead of Direct3D 11

i don't have directx 9 on my plugin list option

Yardley

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 107
  • Last login:Today at 08:06:59 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Hi guys, did anyone ever figure out how to get keyboard keys to work? None of the keys shown on the diagram work for me to press A or B after calibration, the only way to make it work is if I assign middle click to one of the Aimtrak buttons but I don't want to do that because it will mess up all of my other gun games. I tried using JoyToKey to and AHK script to send middle click but PCSX2 doesn't respond to any of it.