Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: U360 in Linux?  (Read 3128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Necro

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1030
  • Last login:February 23, 2019, 09:23:31 am
  • Building a 'Classic' MAME Cab
U360 in Linux?
« on: January 18, 2010, 09:04:42 pm »
Anyone successfully using a U360 in Linux?

bleargh

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 359
  • Last login:May 06, 2019, 06:50:15 pm
  • ribbit...
Re: U360 in Linux?
« Reply #1 on: January 18, 2010, 11:45:23 pm »
Yup... got a pair of them here in my CP, running under Fedora 11, using SDLMame and wahcade...

Necro

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1030
  • Last login:February 23, 2019, 09:23:31 am
  • Building a 'Classic' MAME Cab
Re: U360 in Linux?
« Reply #2 on: January 18, 2010, 11:52:51 pm »
Thanks Bleargh.  Depending on how things go with using xrandr to flip my display, I may ask you for some advice on getting them setup properly.

bleargh

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 359
  • Last login:May 06, 2019, 06:50:15 pm
  • ribbit...
Re: U360 in Linux?
« Reply #3 on: January 19, 2010, 12:32:24 pm »
Thanks Bleargh.  Depending on how things go with using xrandr to flip my display, I may ask you for some advice on getting them setup properly.

No worries; I'm around (somewhere).  Do ping me if you have troubles.

baldgeek

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12
  • Last login:November 08, 2016, 08:29:22 pm
Re: U360 in Linux?
« Reply #4 on: January 05, 2016, 06:15:47 pm »
I have 2 working as well. I set them to analog via the ultramap utility for windows.