Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: ipac VE doesnt get recognized when shelling windows  (Read 488 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dungbeetle46

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 327
  • Last login:June 25, 2016, 07:27:47 pm
ipac VE doesnt get recognized when shelling windows
« on: June 22, 2009, 05:06:26 am »
I have just setup my cab and the ipac ve works fine but as i have it in a cab, I shell into Mala and when it starts up no controls work, if I connect a mouse and right click it then it will work but not until I right click the mouse, even unplugging the ipac and plugging it back in doesnt do anything.
any ideas

AndyWarne

  • Trade Count: (+18)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1918
  • Last login:Yesterday at 03:11:36 am
    • Ultimarc
Re: ipac VE doesnt get recognized when shelling windows
« Reply #1 on: June 22, 2009, 08:20:43 am »
Cant think of any reason for this. What about a USB keyboard, if you have one. Does this show the same problem?

Andy

dungbeetle46

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 327
  • Last login:June 25, 2016, 07:27:47 pm
Re: ipac VE doesnt get recognized when shelling windows
« Reply #2 on: June 22, 2009, 09:13:13 am »
yes it does so i am pretty sure its something in bios or my windows install, this is the first time it has happened and I have built around 15 cabs.
Strange :dizzy:

dungbeetle46

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 327
  • Last login:June 25, 2016, 07:27:47 pm
Re: ipac VE doesnt get recognized when shelling windows (fixed)
« Reply #3 on: June 22, 2009, 08:34:43 pm »
all fixed, it was the bios, i set the bios to optimal defaults and all good now