Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Freebox problem  (Read 1299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bren176

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 7
  • Last login:April 17, 2009, 01:10:28 pm
Freebox problem
« on: March 28, 2009, 02:12:35 pm »
Everything has been working fine for months now suddenly i get runtime error 62 when i launch either the config or freebox itself.

Barry Barcrest

  • I'm only in it for the lack of money
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1620
  • Last login:November 27, 2019, 11:03:40 am
  • Simple Plan
    • E-Touch Jukebox
Re: Freebox problem
« Reply #1 on: March 28, 2009, 04:45:26 pm »
I sorted you via email right?

Bren176

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 7
  • Last login:April 17, 2009, 01:10:28 pm
Re: Freebox problem
« Reply #2 on: March 29, 2009, 08:33:43 am »
no i have not had an email.

Barry Barcrest

  • I'm only in it for the lack of money
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1620
  • Last login:November 27, 2019, 11:03:40 am
  • Simple Plan
    • E-Touch Jukebox
Re: Freebox problem
« Reply #3 on: March 29, 2009, 01:52:28 pm »
Ok, drop me a mail detailing the problem and what version you are using... I'll sort it out for you.