Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Ridge racer issues  (Read 544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rusolinio

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 70
  • Last login:December 14, 2010, 08:21:22 pm
Ridge racer issues
« on: September 14, 2008, 04:58:09 pm »
Hi guys,

  My ridge racer stand up cab has recently died and i'm not sure whats damaged. The cab powers up ok, but the monitor just displays a white pic. I'm pretty sure the game pcb isnt booting up as when i normally switch on the cab i hear the familiar 'ridge racer' speech.

When it was working towards the end of its life, it froze when playing games every now and then, but was always ok if i simply re-started the machine.

could i be looking at the unfortunate demise of my game pcb? if so, can it be fixed? Any info would be gratefully appreciated.

Angry_Radish

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 521
  • Last login:Yesterday at 10:16:28 am
Re: Ridge racer issues
« Reply #1 on: September 14, 2008, 09:26:20 pm »
First thing to do is check voltages coming off the power supply.
Also make sure the fan in the PS is running, mine had died and I had some weird things happen when it overheated...