Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Black window - No skin  (Read 1756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cripto9t

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
  • Last login:January 31, 2008, 10:30:30 am
Black window - No skin
« on: January 07, 2008, 03:04:05 pm »
I've been using wincab for some time up until a few months ago. My hard drive went out  and I lost everything. Anyway I got a new hd and started fresh. I installed wincab and all I got was a black window with wincab and the icon in the title strip. I then tried a copy from my other machine, same thing. I forgot about it until today and I've been messing with it again trying to get it to work. No luck but I did find out the keys are working. The escape key worked, so I tried some other keys and they all seem to work, plays songs and eveything.

I'm using xp pro and I have debugging set to 5
I don't know what to look for so I just searched the file for "error" and came up with nothing.

Heres the part where I hit escape.
Code: [Select]
0:00:00.09-LVL1-MAIN: Starting GUI...
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: MSG_START
0:00:00.14-LVL1-MQ_PROCESS: *** MSG_START received at 0.14 seconds; message queue is now being processed. ***
0:00:00.14-LVL5-QUEUE_RANDOM: maxlastsongpointer set to 20
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: MSG_IDLE
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_SELECTING
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_SELECTIONREADY
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_QUEUE
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_ISDOS
0:00:00.14-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_CREDITS
0:00:00.15-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_FREEPLAY
0:00:00.15-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_SKIPLASTOK
0:00:00.15-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_RADIO
0:00:00.15-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: MSG_PLAYSTIMULATOR
0:00:00.15-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_QUEUEFULL
0:00:01.11-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: -MSG_POPULAR
0:01:00.19-LVL3-MQ_PROCESS: Processing message: BTN_SHUTDOWN
0:01:00.19-LVL1-MQ_PROCESS: Jukebox shutdown requested via BTN_SHUTDOWN (system shutdown not enabled)
0:01:00.20-LVL1-MAIN: Exited GUI

Any ideas? I thought at first it might be a setting on my machine, but I'm not so sure now that some parts are working.

Thanks, Brian

_- cripto9t -_

Chris

  • Moderator
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4572
  • Last login:December 22, 2014, 10:29:47 pm
    • Chris's MAME Cabinet
Re: Black window - No skin
« Reply #1 on: January 07, 2008, 03:08:39 pm »
From your description, I would guess video driver.  Are you on the most recent video driver for your card?

Also, you may want to try a resolution above and/or below the one you are trying to use and see if it works... that may help narrow the problem down.

--Chris
--Chris
DOSCab/WinCab Jukebox: http://www.dwjukebox.com

cripto9t

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
  • Last login:January 31, 2008, 10:30:30 am
Re: Black window - No skin
« Reply #2 on: January 07, 2008, 03:20:05 pm »
Thanks Chris, I'll check these out.
_- cripto9t -_

cripto9t

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
  • Last login:January 31, 2008, 10:30:30 am
Re: Black window - No skin
« Reply #3 on: January 07, 2008, 04:02:55 pm »
You called it, the driver was missing.
My machine came with xp Home and I bought a xp pro upgade and the first time I had to reinstall windows and upgraded it to pro the sound drivers were missing. This time it was the video.

Thanks again, Brian.
_- cripto9t -_