Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: environment variables  (Read 1669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blicky

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12
  • Last login:August 08, 2011, 06:57:02 pm
environment variables
« on: August 30, 2007, 07:21:15 pm »
hi. can doscab read environment variables? (e.g. set whatever=whenever)
btw - just keeps gettin' better and better.

blicky

Chris

  • Moderator
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4572
  • Last login:December 22, 2014, 10:29:47 pm
    • Chris's MAME Cabinet
Re: environment variables
« Reply #1 on: August 31, 2007, 12:08:55 am »
It can't right now... what would you want it to look for?
--Chris
DOSCab/WinCab Jukebox: http://www.dwjukebox.com

blicky

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12
  • Last login:August 08, 2011, 06:57:02 pm
Re: environment variables
« Reply #2 on: August 31, 2007, 01:32:22 am »
I was thinking for quick changing skins etc. using option menus in a batch file. I do it at the moment with different "jukebox.ini" which works ok. Just wondering I guess. :dunno