Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Playchoice 10 issues  (Read 1753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

a_w_hodge

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • Last login:July 20, 2005, 12:12:42 pm
Playchoice 10 issues
« on: June 29, 2005, 04:35:04 pm »
I have a Playchoice 10 that won't seem to completely power on.  The monitor is getting power and the board is getting power.  The monitor is just grey.  Not sure if this is a power supply problem or a board problem.  HELP!!!!

SuperGunGuru

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 204
  • Last login:March 22, 2014, 07:29:56 am
  • Filling up that basement
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #1 on: June 30, 2005, 02:36:49 am »
What happens why you coin the game up and try to play it?

a_w_hodge

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • Last login:July 20, 2005, 12:12:42 pm
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #2 on: June 30, 2005, 12:17:59 pm »
I can't even get the machine to a point to play it.  When I power on the cabinet I just get a grey screen.  All the fuses are good and not burned out.  Not sure what the issue is. 

Ken Layton

  • Guru
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 6997
  • Last login:Yesterday at 11:27:41 am
  • Technician
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #3 on: June 30, 2005, 12:20:53 pm »
Is the gameboard even plugged in?

If so, and there's no loose socketed integrated circuits then you likely have a power supply problem.

a_w_hodge

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • Last login:July 20, 2005, 12:12:42 pm
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #4 on: June 30, 2005, 03:45:14 pm »
Yeah I checked all that out last weekend.  I took it out the PCB board last weekend and then I put the PCB board back into the cage and then re-plugged the board back in to the cage connector then re-connected the cage connector back to it's connector.  Where can I buy another power supply for this cabinet?  I've been asking around and no one seems to have one.  Thanks again for assistance!!!

Ken Layton

  • Guru
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 6997
  • Last login:Yesterday at 11:27:41 am
  • Technician
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #5 on: June 30, 2005, 07:02:33 pm »
Nintendo used their own special switching power supplies. No one manufacturers a new plug 'n play replacement. You may have to go to arcadeshop.com and buy a Nintendo to modern switching power supply adapter harness.

a_w_hodge

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • Last login:July 20, 2005, 12:12:42 pm
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #6 on: June 30, 2005, 09:00:21 pm »
Thanks for the information!!  I will check them out and see if they have a power supply

SuperGunGuru

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 204
  • Last login:March 22, 2014, 07:29:56 am
  • Filling up that basement
Re: Playchoice 10 issues
« Reply #7 on: July 01, 2005, 11:47:04 am »
I have a Donkey Kong cabaret that will sometimes give me a grey screen. I'm almost certain it's the power supply so that could very well be your problem as well. If you email Todd from tntamusements.com he can sell you an original Nintendo power supply for $20 plus $8 shipping (IIRC). I need to order me one of those someday ;)