Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Slow ArcadeOS..  (Read 2487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PacMan

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Slow ArcadeOS..
« on: May 28, 2002, 08:55:10 pm »
I am running ArcadeOS in pure DOS, but it's running very slow for some reason. I was trying to install the sound blaster card to work in DOS (which I still havnt gotten to work) and the menu in ArcadeOS is real slow. When I UP/DOWN to change games, it takes about 2 seconds to load the image in the background. I think that DOS isn't detecting all (or any) of my RAM, the speed is fine when I run dmame.exe from windows. Anyone know what could be causing it to perform so slow?

AMD Athlon 700 Mhz
192 Megs RAM
Sound Blaster Live! Value
ATI All In Wonder 128 PCI
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by 1026619200 »

dgodwin

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 37
  • Last login:August 10, 2007, 05:08:54 pm
    • http://dgodwin.com
Re: Slow ArcadeOS..
« Reply #1 on: May 28, 2002, 09:22:43 pm »
I've got some help with dos and soundcards from this website.  Hope it can help!
http://www.msu.edu/user/jonesdes/

Daniel
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by 1026619200 »
A cubicle is a coffin with email.