Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Advance cd problems??  (Read 331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GMZombie

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 375
  • Last login:April 22, 2020, 06:17:53 pm
  • I am a living Legend who fixes stuff... mostly
Advance cd problems??
« on: August 14, 2004, 05:36:10 pm »
ok i have tooken my advmame.rc from my other mame machine as the video is already setup and i wont have to fool with it. well i have made my advcd in windows and when i goto load it on my new mame machine it says loading linux says a little more bout setting up and then goes to a black screen and my caps lock and scroll lock blink forever with no screen. dosent say anything on screen not anything. any answers? i have a an ati rage pro video card with a isa opti sound card that works well with my other mame machine. pent 2 machine 350mhz and about 196mbs ram. my galaga machine went down so i am puttin gthis in there till i get it fixed. dont know why it dosent work though. tried it without the advmame.rc file in it as well and same black screen. it never gets through booting the kernal i think. this is the last line before it goes to a black sreen. but the screen yuou can see it is not toallyblack has a lighter black screen in it so it wants to work...it just isnt though.