Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Could SIGSEGV = Bad Memory???  (Read 979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chazz

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 234
  • Last login:May 28, 2016, 01:49:19 pm
Could SIGSEGV = Bad Memory???
« on: July 22, 2002, 07:14:10 am »
Over the weekend I had a chance to sit down and do some seirous gaming.  At first I thought it was just a few games giving me the SIGSEGV error message, but after playing more games it seems almost 90% of the games I try to play crash after a while.  

Could the SIGSEGV error be caused by:

- Bad Memory chips
- Bad AdvMAME.exe file (or wrong version)
- Bad Rom file
- Conflict in Video, Audio, other settings

I'm running the latest version of AdvMAME (K6 Version).  I've tried all the versions of the lastest AdvMAME and all crashed with the SIGSEGV error.  I also switched from ArcadeOS to AdvMENU, but still no luck.

If anyone can help I'd really appreciate it, and so would the girlfriend who is getting ticked off that she can't play a full game of 'Bust-a-Move'


Thanks!!
~ ChaZz