Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Windows 7 boot resolution out of range  (Read 336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mgb

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3485
  • Last login:April 13, 2021, 04:40:55 pm
  • North East, US
Windows 7 boot resolution out of range
« on: April 02, 2021, 03:56:18 pm »
Thought the boot screen issue with windows 7 would be easier than it's been.
GroovyMame & CRT Emu driver are working fine but my Kortek Multi-sync still doesn't like the boot screen and goes out of range.
I've read a few things such as setting no gui boot in msconfig but nothing has really worked.
Any input?
Thanks.
« Last Edit: April 02, 2021, 11:06:58 pm by mgb »

Zebidee

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Online Online
  • Posts: 1731
  • Last login:Today at 02:39:34 am
Re: Windows 7 boot resolution out of range
« Reply #1 on: April 06, 2021, 02:28:53 pm »
Maybe you need a hiding Windows 7 tutorial:

http://forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,148050.0.html
Check out my completed projects!


mgb

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3485
  • Last login:April 13, 2021, 04:40:55 pm
  • North East, US
Re: Windows 7 boot resolution out of range
« Reply #2 on: April 06, 2021, 06:03:36 pm »
Maybe you need a hiding Windows 7 tutorial:

http://forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,148050.0.html

Awesome, that'll take care of the whole deal. Thanks.

fuchi_jeg

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 61
  • Last login:Yesterday at 05:45:01 am
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Windows 7 boot resolution out of range
« Reply #3 on: April 07, 2021, 04:17:49 pm »
You could also have the bios post to the integrated graphics. Easy way to hide bios and avoid the out of range message.