Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Maximus Arcade doesn't work, after initial setup  (Read 222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

svedel77

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Last login:January 11, 2021, 05:00:34 am
  • I want to build my own arcade controls!
Maximus Arcade doesn't work, after initial setup
« on: January 10, 2021, 05:36:05 am »
Hi everyone,

Diffycult to explain, so I made a video, showing the errors I get, after the initial setup of Maximus Arcade. The video is here :


Best regards'
Soeren

nexusmtz

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 467
  • Last login:Yesterday at 04:36:17 pm
Re: Maximus Arcade doesn't work, after initial setup
« Reply #1 on: January 11, 2021, 01:05:35 am »
Try MAME 161 or earlier, like 149. Listxml format changed in 162. Someone else here mentions changes in 150.

Read this too, even though it talks about MALA.

Best solution: Don't use an unsupported/abandoned front end.

SuperMagoAlex

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 22
  • Last login:Today at 05:51:18 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Maximus Arcade doesn't work, after initial setup
« Reply #2 on: January 11, 2021, 06:02:01 pm »
Hi, I had the same problem, read this topic and solved (you can use google translate if you don't understand italian)

https://arcadeitalia.net/viewtopic.php?t=31186