Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Can't Press Start In Zoo Keeper  (Read 518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yardley

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 113
  • Last login:January 11, 2021, 11:48:47 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Can't Press Start In Zoo Keeper
« on: November 30, 2020, 07:23:04 pm »
Hi all, I can't seem to press player 1 start when trying to play Zoo Keeper in MAME. I can insert credits just find, but start does nothing. Controls are mapped correctly for this game. Any ideas? 

nexusmtz

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 467
  • Last login:Today at 08:28:50 pm
Re: Can't Press Start In Zoo Keeper
« Reply #1 on: December 01, 2020, 02:44:41 am »
What fork and version of mame are you running? Which set are you running (1,2,3?) Have you removed the cfg file for the game? Are you using a ctrlr file?

(It works fine on mame0219b_64bit with standard keymapping)

Robbbert

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 131
  • Last login:Today at 11:50:34 am
Re: Can't Press Start In Zoo Keeper
« Reply #2 on: December 01, 2020, 09:31:05 am »
https://mametesters.org/view.php?id=7386

It broke in 0.210, and was fixed in 0.216 .

Solution: get current version.

Yardley

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 113
  • Last login:January 11, 2021, 11:48:47 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Can't Press Start In Zoo Keeper
« Reply #3 on: December 01, 2020, 10:06:37 am »
Ah ok, makes sense. Will do!