Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Odd Hypermarquee/Hyperspin issue  (Read 681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jaywv1981

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 41
  • Last login:April 17, 2020, 09:09:20 am
  • I want to build my own arcade controls!
Odd Hypermarquee/Hyperspin issue
« on: November 11, 2019, 10:02:17 am »
Hello,
I reinstalled HyperMarquee this weekend after not using it for a while and am having an issue... I have 2 screens...my main monitor and a marquee monitor. When I run Mame by itself it runs fine on main monitor and when I run HyperMarquee by itself it runs fine on marquee monitor.

When I run HyperSpin with EDS all my consoles like NES correctly show the game on main monitor and marquee on marquee monitor.

Here is the issue....when I run mame with HS and EDS the marquee and the game show in marquee monitor.  I haven't changed anything from when it worked correctly a few months ago. 

Does anyone have any ideas?  This issue is only when opening Mame through HyperSpin with HyperMarquee/EDS running.

I really appreciate any help.

jaywv1981

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 41
  • Last login:April 17, 2020, 09:09:20 am
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Odd Hypermarquee/Hyperspin issue
« Reply #1 on: November 12, 2019, 09:32:39 am »
Well it seemingly randomly started working.  I may have not tested the same games when I was running MAME by itself and when I was running it through Hyperspin and those games were set to play on the wrong monitor.  I went in and told those particular games to use main monitor and it works.