Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: RGB Commander + AttractMode + Mame2003  (Read 877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LeTeckel

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Last login:August 15, 2019, 05:52:27 am
  • I want to build my own arcade controls!
RGB Commander + AttractMode + Mame2003
« on: July 09, 2019, 05:03:26 pm »
Hello,

I have a little problem with the configuration of the rgbcmdd.xml file of RGCommander. I use AttractMode on Retropie 4.4 (PacLED64 Card).

All leds work correctly in demo mode and in console game (snes, megadrive). But when I launch a Mame2003 game, all leds remain off.

Here is the command launched for an arcade game (1943) :

Code: [Select]
/opt/retropie/emulators/retroarch/bin/retroarch -L /opt/retropie/libretrocores/lr-mame2003/mame2003_libretro.so --appendconfig /home/pi/RetroPie/roms/mame-libretro/roms/1943.zip.cfg /home/pi/RetroPie/roms/mame-libretro/roms/1943.zip
And here is the log of RGBCommander (rgbcmdd.log) when I launch the game :

Code: [Select]
09/07/19 20:42:55 [INFO] [fadeSpeed] PACLED64_1 fadespeed set to  0 -> SUCCESS
09/07/19 20:42:55 [INFO] [setRGBAspeed] RGBA Pattern41_32 speed set to 100
09/07/19 20:42:55 [INFO] [RGBAthread] rgba Pattern41_32 play back start at speed 100
09/07/19 20:42:57 [INFO] [RGBAstop] awaiting animation stop...
09/07/19 20:42:57 [INFO] [fadeSpeed] PACLED64_1 fadespeed set to  0 -> SUCCESS
09/07/19 20:42:57 [INFO] [RGBAthread] rgba Pattern41_32 playback stop -> anim runtime ->  2.17163s
09/07/19 20:42:57 [INFO] [RGBAstop] animation stop -> success ...
09/07/19 20:42:57 [INFO] [processMonitor] retroarch is running

and and nothing else until I leave the game

I have this in rgbcmdd.xml :

Code: [Select]
<emulator binary="mame-libretro" name="Multiple Arcade Machine Emulator" active="Orange" inactive="Black" arcade="1" retropie="1" reference="arcade">
I have tried some solution but the result is the same.

Can you help me ?

Thanks !

Ced

LeTeckel

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Last login:August 15, 2019, 05:52:27 am
  • I want to build my own arcade controls!
Re: RGB Commander + AttractMode + Mame2003
« Reply #1 on: August 15, 2019, 05:18:49 am »
Hello,

I'm coming back to this topic, someone could help me ?  :'(

Thank you !

Ced

ZoOl007

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 147
  • Last login:January 19, 2020, 09:55:21 am
    • RGBcommander
Re: RGB Commander + AttractMode + Mame2003
« Reply #2 on: August 30, 2019, 02:09:10 pm »
isn't mame2003 non-core? It think so... it's been two years... iirc you have to put retropie="0" then. It's in the docu.