Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Trouble getting my joystick (ipac2) up button Please help  (Read 168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

visivopro

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Last login:July 11, 2019, 01:51:33 am
  • I want to build my own arcade controls!
Iím going to try and be as detailed as possible but please forgive me as I am a noob.

System:

Windows 10 highend machine

Arcade:
Hyperspin
Rocket launcher
IPAC 2

I have built a custom system and have managed to get everything working accept one button, when running mame64 on its own all controls function as they should, when launching hyperspin and loading a name game all buttons work accept up on the joystick, I have verified it is working outside of hyperspin and in the OS so it isnít a hardware issue. Player two works perfectly, including when I launch through hyperspin. There has to be some simple setting I have overlooked. I have set up everything in mame as well as in hyper HQ and rocket launch to the best of my knowledge. What can I look for next? What could be causing my issues? Please help me, I have been working on this for days with not results.

Titchgamer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3279
  • Last login:Today at 11:56:10 am
  • I have a gaming addiction.....
Re: Trouble getting my joystick (ipac2) up button Please help
« Reply #1 on: June 24, 2019, 03:48:48 am »
If its only a problem in HS then the problem lies in your HS settings, Probably in the key bindings: