Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Hantarex polo problem (SOLVED)  (Read 518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Justez

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • Last login:March 08, 2020, 04:09:09 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Hantarex polo problem (SOLVED)
« on: June 07, 2019, 02:40:33 am »
SOLVED: green colur IC transistor  faulty in socket board,

Hi.

I have a hantarex polo 25, the problem is that when I turn it on cold, for the first ten minutes I have green flashes and interference in the video, and a small buzz in the chassis.
After about ten minutes, it works correctly again.
I attach a video of the problem.

« Last Edit: July 08, 2019, 07:04:03 am by Justez »

perjmolsen

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 417
  • Last login:April 03, 2020, 03:17:04 am
  • I want to learn, and try.. I NEWER give up :)
    • My gameroom
Re: Hantarex polo problem
« Reply #1 on: July 01, 2019, 08:48:44 am »
Hi

My best guess is that a cap is bad...
When did it last have had a cap kit?

Try to check the solder points at the neck board around the color transistors (try to swap the red and green color transistor, to rule out the transistor, if the problem follow the transistor)
Check also the cap C2

Justez

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • Last login:March 08, 2020, 04:09:09 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Hantarex polo problem (SOLVED)
« Reply #2 on: July 08, 2019, 07:05:59 am »
finally was green colour faulty transistor in socket board, thanx!!!

perjmolsen

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 417
  • Last login:April 03, 2020, 03:17:04 am
  • I want to learn, and try.. I NEWER give up :)
    • My gameroom
Re: Hantarex polo problem (SOLVED)
« Reply #3 on: July 09, 2019, 07:40:08 am »
Super  :cheers: