Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: 2005 golden tee problems  (Read 176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Whodey81

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Last login:April 30, 2019, 07:54:58 pm
  • I want to build my own arcade controls!
2005 golden tee problems
« on: April 30, 2019, 05:44:33 pm »
Looking for any help. Have a 2005 golden tee machine and it powers on but has no sound and video. Thanks

meyer980

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 153
  • Last login:July 16, 2019, 10:10:29 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: 2005 golden tee problems
« Reply #1 on: May 01, 2019, 04:06:39 pm »
You may want to check out the KLOV forums instead - they are more focused on the ownership and repair of actual arcade machines.

There are owners here too, but mostly of people who have built their own (i.e. not original).

From the little info you've given, it sounds like a problem with the computer though. Power supply could be fine but if the computer isn't booting or working, it would do what you're describing.