Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Immersion Touch Sense Win 10  (Read 763 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ignignot

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 56
  • Last login:June 25, 2019, 11:49:20 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Immersion Touch Sense Win 10
« on: March 22, 2019, 11:46:01 am »
Hey Gang - i have a cab with the immersion touch sense wheel in it and it works pretty well in windows 7 - the pedals dont work(they jitter constantly, and arent hooked up)  but the wheel works great.

I upgraded to a faster PC but i had to install windows 10 on it.... i reinstalled the same driver i was using and the wheel works the same but as soon as the feedback motor kicks in it cuts out and stops responding completely.


anyone run into this problem before?   if thers no fix... what is the best setup for getting my whole rig working like an x360 controller (pedals, wheel, AND FFB)?  I have a logitech driving force pro I can hack but id rather go with the cleanest solution that will let me use this big-ass motor that I already have.


thanks BYOAC

ignignot

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 56
  • Last login:June 25, 2019, 11:49:20 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Immersion Touch Sense Win 10
« Reply #1 on: March 22, 2019, 02:20:11 pm »
Cracked it!

I was using a usb hub and a 15' extension cable - removing the board from the hub and plugging in directly fixed my issue.  Win 10 + immersion driver is good to go.

ramn1nu

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Last login:April 30, 2019, 07:47:53 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Immersion Touch Sense Win 10
« Reply #2 on: April 14, 2019, 09:21:08 pm »
Hello I came across ur post about using windows 10 and ive been trying to get this to work on my global vr nascar cabinet i wanted to change out the orginal pc and install mine with windows 10 and keep the same steering wheels and pedals could you help me out and point me in the right direction ? i was also wondering what driver u were using

thank you

ignignot

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 56
  • Last login:June 25, 2019, 11:49:20 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Immersion Touch Sense Win 10
« Reply #3 on: April 15, 2019, 10:57:39 am »

ramn1nu

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • Last login:April 30, 2019, 07:47:53 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Immersion Touch Sense Win 10
« Reply #4 on: April 15, 2019, 08:17:45 pm »
thank you