Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Wells & Gardner 19V1001 horizontal sync small issue  (Read 184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jpettit

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Last login:February 28, 2019, 05:31:54 am
  • I want to build my own arcade controls!
Wells & Gardner 19V1001 horizontal sync small issue
« on: February 15, 2019, 05:14:41 am »
Hello,

I have a working WG 19V1001, on which I did a cap kit replacement.

But there is still one issue I can't fix : the horizontal sync.
Basically, it works, the picture is steady and clean. But the position of the picture is not correct :

turning the horizontal sync button (in the metal "box" under the screen) moves the picture up and down (space invaders cabinet)
If I turn too much, than I lose the sync.
Unfortunatly, I need to move the picture a bit more UP, but I lose the sync before I reach the position I want to.

Any idea what could be the problem ? Maybe a coil problem ? (even thought the picture size seems OK, it's just a position problem)

Thanks for any help  :)

jpettit