Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: I solved a problem but I did not understand what I did to do that  (Read 237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nick1984arcade

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • I want to build my own arcade controls!
I solved a problem but I did not understand what I did to do that
« on: September 13, 2018, 08:25:03 pm »
Dear Guys,
I solved a problem but I did not understand what I did to do that.
I had problem loading ePSXe games from MA. Epsxe perfectly worked unless when I used it from MA.
Then I saw in a screenshot from another user that he had different commands in the Command Line.

I had:
-nogui -loadbin %file
psu -cdrom %file -skip_gameinfo -nowindow -ctrlr X-Arcade

He had:
%file -skip_gameinfo -nowindow

Of course I never modified Command line before
I replaced and now games are loading and most time work good (sometime I have problem loading audio with Tekken 3, sometime not)
Can someone please just explain me what I did?
 

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31