Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Rowe TI-1 Search Unit  (Read 241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hman

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • I want to build my own arcade controls!
Rowe TI-1 Search Unit
« on: August 20, 2018, 09:34:02 pm »
Having fixed a different problem, this issue popped up. When I make a song selection, the pushbuttons latch in but nothing happens. When I turn the select coil arm manually, the correct pin gets pushed out and everything works fine from there. The problem is, the select coil arm won't turn. I checked all adjustments and cleaned the contacts on R1, R5, S1 and S2 with tapered paper as advised. Is there a way to test the search unit motor to see if it gets power? Any other suggestions? The troubleshooting guide suggests an open circuit in selector assembly but that really doesn't narrow it down.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31