Main Woodworking Reviews Software Monitor/Video Maximus Arcade
Audio/Jukebox/MP3 Project Announcements Artwork Consoles Buy/Sell/Trade Meet Up
Arcade Miscellaneous Everything Else Politics n Religion Forum Discussion Wiki Discussion GroovyMAME
DOS/WinCab Merit/JVL Touchscreen Automated Projects Driving & Racing Project Arcade Old Boards
Linux Restorations Pinball MaLa Frontend controls.dat Old Archives

Unread posts | New Replies | Recent posts | Arcade | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS


  

Author Topic: Wells Gardner D9200 Problem  (Read 713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Industen

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 108
  • Visit my WWW page below
    • Joel's Main Mame Page
Wells Gardner D9200 Problem
« on: February 05, 2004, 06:01:42 am »
I just bought this monitor and I love it the only problem is when I play a game a little diagonal line appears when the screen flashes. It appears in different areas of the screen after each flash. Is this a setting problem? I'm running it off of a ArcadeVGA in 640x480 with the Wells Gardner tweak. Thanks for the help.

Industen

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 108
  • Visit my WWW page below
    • Joel's Main Mame Page
Re:Wells Gardner D9200 Problem
« Reply #1 on: February 08, 2004, 06:05:13 pm »
Problem fixed. I suggest anyone that has a similar problem to enable Triple Buffering in MAME. Thanks Kevin   :)

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28