Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Issues with Neotec NT-2701  (Read 420 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mclovin

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 249
  • GT newbie
Issues with Neotec NT-2701
« on: July 08, 2018, 11:51:18 am »
Hello all, just picked up a cabinet that is doing strange things with Golden Tee. During the initial boot the sync is totally out of whack but once the game loads fully the monitor syncs and everything appears to work ok.

I have attached a couple pics that give you the idea. Any suggestions on what I can do here? Thanks

lilshawn

  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 6135
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Issues with Neotec NT-2701
« Reply #1 on: July 12, 2018, 02:05:27 pm »
this is normal.

the motherboards output 640x480 (31k) for their bios and bootup... when the software starts to load, it switches to medium res (25k) as set by your dip switches and displays properly on your monitor.


there is nothing you can do to fix this short of installing a VGA monitor.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31