Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Black screen after flashing HD4350 with Atom15  (Read 464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Spardaradra

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
  • I want to build my own arcade controls!
Black screen after flashing HD4350 with Atom15
« on: March 14, 2018, 06:05:21 am »
Hi guys, finally i was able to install CRTEmudriver on clean XP 64 install, but i wanted to take a try and flash my 4350 with atom15. I followed each step, saving bios, flashing bios (with AtiWinFlash), then i rebooted my computer...and voila, 15hz bios sequence, 15hz Windows logo....then, black screen.

I really dont understand why. Here's my setup

CPU : I3-3225
MB : Asrock B75 Pro3-M
4GB RAM
64Go Sandisk SSD
HD4350
J-Pac (set on 15hz only)

Everything plugged on my Egret 2

Any help.would be great, thank you



Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5874
Re: Black screen after flashing HD4350 with Atom15
« Reply #1 on: March 14, 2018, 06:11:59 am »
Use the other output.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

Spardaradra

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Black screen after flashing HD4350 with Atom15
« Reply #2 on: March 14, 2018, 09:24:45 am »
Thank you, i'll try tonight after work

I'm plugged on the DVI output actually (with DVI--VGA adaptee), i will try VGA output tonight

Sledge

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 444
Re: Black screen after flashing HD4350 with Atom15
« Reply #3 on: March 15, 2018, 03:50:14 am »
i will try VGA output tonight
yeah if you have native vga on the card, there's absolutely no reason to try using the DVI->VGA dongle

buttersoft

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 577
  • Is running at 15kHz
Re: Black screen after flashing HD4350 with Atom15
« Reply #4 on: March 15, 2018, 04:36:54 am »
yeah if you have native vga on the card, there's absolutely no reason to try using the DVI->VGA dongle

The ribboned VGA-ports, those not on the card PCB itself but connected by flat ribbon cable, are often subject to video noise. If you have a choice, the/a port on the PCB is better.

EDIT: card from the 6000 series and up obviously only have one analog output, so you don't always have a choice :)
« Last Edit: March 15, 2018, 07:05:13 am by buttersoft »

Spardaradra

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Black screen after flashing HD4350 with Atom15
« Reply #5 on: March 18, 2018, 07:07:58 am »
Many thanks to all of you and especially to Calamity for such a great work, now its working like a charm now on VGA output

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31