Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Golden Tee fails to boot  (Read 535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

merkin

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I want to build my own arcade controls!
Golden Tee fails to boot
« on: March 02, 2018, 10:40:40 am »
Looking for some troubleshooting assistance with a golden tee complete green board that fails to boot.

Status 1 (D20) does not turn on.
https://youtu.be/aGgUTCAv5WA

Here is a hi res photo of the board, psu, and hard drive
https://imgur.com/a/cYF8K
https://imgur.com/a/NucAV
https://imgur.com/a/OAnXM

Some things I have confirmed:
psu is outputting recommended voltages
hard drive is partitioned
u15 has 5.17v across pins 16 & 32
3dfx card works 

Some things I need to do:
get dump of u15 and confirm data
confirm u2 is downloading configuration data

Question:
Which chip does u2 get configuration data from?
Does anyone have schematics of any IT board?

I found this post which seems to be a very similar issue that I have:
http://forum.arcadecontrols.com/index.php?topic=154926.0

Right now I am leaning towards u2 issue.  I will hook up my jtag for boundary scan analysis.  I am assuming u2 and u510 are in the same scan chain and its possible u2 or u15 holds configuration data for u2.




merkin

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Golden Tee fails to boot
« Reply #1 on: March 20, 2018, 02:14:29 pm »
Just an update here..I am almost positive u2 is the issue with this board.

So I got a used Canadian board (gt05) on ebay.  Put u53 from my damaged US board in the Canadian board and also removed u61 from the damaged US board and soldered it onto the Canadian board.  End result is a working US gt complete running perfect on a Canadian board.

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3972
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Golden Tee fails to boot
« Reply #2 on: March 20, 2018, 06:54:59 pm »
that  is what I have been saying for more then 2 years

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31