Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: 2004 golden tee fore not showing picture or any sound  (Read 694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mock_08

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 26
  • Just a guy having some fun...fun?
2004 golden tee fore not showing picture or any sound
« on: January 31, 2018, 08:05:00 pm »
I've only owned a few arcades in my life and having some issues with this one. Just bought a 2004 golden tee fore and it powers on but there is no display and also no sound. The power light is red which states it needs adjusted. The D5A is blinking green, D77 red light is solid on, D20 is flashing green and D2 is flashing red. It also pops about every 10 seconds. Thanks for all the help in advance!

James

Pickel80

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • I want to build my own arcade controls!
Re: 2004 golden tee fore not showing picture or any sound
« Reply #1 on: May 20, 2018, 09:29:10 pm »
I'm having this same issue.  Did you ever find a resolve?

Thanks!!!!

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31