Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Games Family xxxx has no sound....help....  (Read 1009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

elevatorman

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Last login:October 17, 2015, 09:05:58 am
  • I want to build my own arcade controls!
Games Family xxxx has no sound....help....
« on: September 07, 2015, 10:03:20 am »
I have a Games Family xxxx I'm trying to fix for a friend.He bought not working and it had a bad power supply,bought a new ATX and now it boots up and plays but has no sound.If I swap my Games Family in it works.
Can anyone tell me which boards cause the sound issues on these?
I am capable of fixing the boards if I knew but I can't find any board schematics anywhere.
Thanks in advance.

lilshawn

  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 6236
  • Last login:Yesterday at 07:41:36 pm
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Games Family xxxx has no sound....help....
« Reply #1 on: September 17, 2015, 03:26:16 pm »
check that sound outputting from the motherboard by plugging in some PC speakers. if not, the motherboard or the software is at fault. if there is sound there, the sound amplifier on the IO board will need to be looked at.