Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Megatouch Wall Of Shame  (Read 2245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

smartbomb2084

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 643
  • Having a SMART phone will make you DUMB.
Megatouch Wall Of Shame
« on: August 13, 2013, 08:39:45 am »
Gathered up some of the older 'Boat Anchors' laying around the building...

As Dr. Mc Coy would say... "He's DEAD Jim"



ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3972
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #1 on: August 13, 2013, 11:26:58 am »
i have about 20 of them
13 running the rest in different states,
1 thing i do though if the monitor is good
is re-use them as a vrock juke box,ppl love them

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

bleargh

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 359
  • ribbit...
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #2 on: August 13, 2013, 12:27:26 pm »
Holy crow... you guys got a pile of machines sitting there...   :o

Any chance either of you have a spare ISA Riser Board for a Telco 486 board out of a Megatouch XL?

I picked up this XL a few years back and can only get it to start up if I plug the IO board straight into the motherboard.  If I use the riser board, doesn't start up.  But, can't close the case with the IO board sticking straight out the back, so I've been trying to find a Telco Riser Board (with no luck so far).

Any chance either of you have a spare one?

mahkeymike

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 540
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #3 on: August 13, 2013, 12:54:32 pm »
I convert the front bezel's to fit 15 inch LCD's.

bleargh

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 359
  • ribbit...
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #4 on: August 13, 2013, 12:56:01 pm »
I picked up this XL a few years back and can only get it to start up if I plug the IO board straight into the motherboard.  If I use the riser board, doesn't start up.  But, can't close the case with the IO board sticking straight out the back, so I've been trying to find a Telco Riser Board (with no luck so far).

Ha, laughs on me...

Pulled the IO board out, gave the connectors on both the IO Board and the Riser Board a light sanding w/600 grit, wiped them clean w/naptha, plugged them back in, and it started.

Now tells me that I've got an "Invalid Key", but that's a whole lot farther along than I was earlier.  Crap... and to think this has been sitting here next to my desk for ~2yrs and all I needed was to clean off the bloody connectors.  Sigh...

Well, now I need to sort out what's wrong with the CD/Key I've got here, but I'll figure that out when I'm back from vacation at the end of the month.

lilshawn

  • Moderator
  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6135
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #5 on: August 13, 2013, 11:29:19 pm »
we sold all ours off LONG ago. hell we only have about 4 or 5 Radions left.

H
Any chance either of you have a spare ISA Riser Board for a Telco 486 board out of a Megatouch XL?

i might have some parts. I'll take a look.

lilshawn

  • Moderator
  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6135
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #6 on: August 23, 2013, 06:18:41 pm »
yes, i do have a telco one you can have. i only ask you pay for shipping.

send me a PM if you are interested.

Sarver Systems

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 937
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #7 on: November 01, 2013, 05:51:11 pm »
1 thing i do though if the monitor is good is re-use them as a vrock juke box,ppl love them

Is there a post somewhere that I missed detailing what is involved with this?

lilshawn

  • Moderator
  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6135
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #8 on: November 01, 2013, 07:30:34 pm »
i believe there might have been.

not a real big deal....3m has the drivers for the controller on their website for download.

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Electronics_NA/Electronics/Tools_Support/Support/

be nothing to install an OS and the driver (touchscreen emulates mouse clicks) and install angry birds

Sarver Systems

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 937
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #9 on: November 01, 2013, 07:34:40 pm »
What about the jukebox software and the speakers?

I could use winamp or something, but I'd like to see if there is something better.

lilshawn

  • Moderator
  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6135
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #10 on: November 01, 2013, 07:40:25 pm »
the list is old, but most of the links should still work.

http://forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,13403.0.html

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3972
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #11 on: November 01, 2013, 07:48:54 pm »
i use vrock on my old merit stuff
works like a dream
touch and all

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

Sarver Systems

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 937
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #12 on: November 01, 2013, 08:27:12 pm »
Google turned up no results for vrock. Is it free?

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3972
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #13 on: November 01, 2013, 08:44:36 pm »
both
they may have pulled it

vrockola

http://www.vrockola.com/

i just call it vrock
as once loaded its skin will come up that way.
and no  it is free and if u want to load more then the set limt
there is a key gen for it,which unlocks it totaly
nice s/w

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

Sarver Systems

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 937
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #14 on: November 01, 2013, 11:45:40 pm »
Coolio. I'm going to see if he'll let me bring one of the mega-touch machines home to experiment with.

I assume this can be installed in addition to the already installed games, and maybe have it link through a menu or something?

Would be pretty sweet to play some music while playing games. Somehow have the jukebox play through add-on speakers, and game play through internal speakers.

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3972
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Megatouch Wall Of Shame
« Reply #15 on: November 02, 2013, 12:04:25 am »
do not think i even could be bothered with it
i did a contract of 60 machines that landed 12 machines the owner told me to keep
most were bad hard drives or merit up grades to the stupied
specific hard drive crap
so i yanked out there i/o boards
slapped in a tad more ram,went to vrock/over windows..never looked back
some had so-so mobos..the owner never caught on to the fact FANS NOT WORKING MEANS HEAT MEANS BAD NEWS,so i would slap in a asusa board
and carry on..touchs worked perfect..vrock sets up like jem.
as vrock is windows driven and merit is linux..i would want to go ? to your idea..
but heck give it a go.
let us know

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31