Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Game stuck in a Start UP loop?  (Read 1096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fallen_Veteran

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 45
  • Last login:February 06, 2014, 10:06:38 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Game stuck in a Start UP loop?
« on: April 21, 2013, 11:42:25 pm »
I am not sure what is causing this to happen but upon turning the machine ON, it will go through its normal start up and find the Hard Drive, everything checks out OK, OK, OK, etc and then rather than starting up it makes this sound like its rebooting and goes through the process again and gets stuck in this cycle. If I turn the machine on/off a couple times it resolves itself but there has to be a better way?

Golden Tee Fore is the machine

AAirhart

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Last login:October 20, 2018, 09:54:24 pm
Re: Game stuck in a Start UP loop?
« Reply #1 on: April 22, 2013, 12:04:46 am »
Power supply might be starting to fail

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3972
  • Last login:March 31, 2018, 03:44:39 pm
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Game stuck in a Start UP loop?
« Reply #2 on: April 22, 2013, 05:58:13 am »
hard-drive's mbr is shot from the fall

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

ch05yn1

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Last login:January 11, 2015, 01:16:18 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Game stuck in a Start UP loop?
« Reply #3 on: December 24, 2014, 12:00:14 am »
How did you resolve this issue?

lilshawn

  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 6276
  • Last login:Today at 02:09:00 am
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Game stuck in a Start UP loop?
« Reply #4 on: January 01, 2015, 11:20:06 am »
replacing or re-imaging a new drive is usually the fix for this issue. the drives are nearing 10 years old, and they don't make them like they used to.

check ebay for replacement drives.