Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Troubleshooter 2: Shoot Harder  (Read 41905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Brian74

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1089
  • Last login:May 24, 2019, 12:32:07 pm
  • Yep... I built that!!
Re: Troubleshooter 2: Shoot Harder
« Reply #280 on: July 28, 2016, 10:53:40 pm »
Trying to set it up now. Got demul working, dolphin kind of does. Imvstill trying to figure it out.
         

USSCrazybat

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 24
  • Last login:August 20, 2018, 02:49:19 pm
  • I can't build controls for s**t!
Re: Troubleshooter 2: Shoot Harder
« Reply #281 on: August 29, 2016, 10:03:34 am »
I'm having trouble finding a copy of TS2. The original website is down - does anyone have a mirror I could download from?

thet0ast3r

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Online Online
  • Posts: 67
  • Last login:Today at 04:55:37 pm
  • Chihiro ftw
Re: Troubleshooter 2: Shoot Harder
« Reply #282 on: August 29, 2016, 01:36:21 pm »
Here`s one from my dropbox, if you havent found it somewhere else already.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/43546129/TS2_1.2.zip

thet0ast3r
thet0ast3r

leslie

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • Last login:December 05, 2018, 01:36:56 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Troubleshooter 2: Shoot Harder
« Reply #283 on: October 22, 2018, 05:42:19 pm »
Anyone had manage to make this work in Virtual On Cybertroopers model 2? I got TS hooked but still uses the controls from model 2 and not overriding the keys.