Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: DOS MAME .59 - will not run at bootup?  (Read 1240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jammadave

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 34
  • Last login:August 30, 2005, 04:07:28 pm
  • cats$ chown -R us:us yourbase/
    • Jammadave's Home on the Web
DOS MAME .59 - will not run at bootup?
« on: April 29, 2002, 08:48:06 pm »
hey guys -
scenario:
i have set my computer up to bootgui=0 and autoexec.bat goes to c:\windows\desktop\mame\dmame.exe esb -joy

now, going in from the command line and just doing dmame esb -joy works great when the comp is already running.  However, when i use the above scenario, it asks me to select the audio device, and no matter what i hit, it says audio initialization failed, unable to initialize system!  [note:  i even tried adding to it to read "-1 joy" to indicate soundblaster...]

WTF, over?

thanks in advance
dave
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by 1026619200 »
Jammadave - Arcade collector.
Current Collection:  MsPac, Asteroids, Joust, KickMan, Hydra, Warlords (cocktail), plus Fish Tales & Creature from the Black Lagoon (pinballs)