Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Supermodel 3 Minimizes on Start up  (Read 703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jdbailey1206

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 2435
  • Last login:Today at 08:27:25 am
  • No. It's your top score on Pole Position.
Supermodel 3 Minimizes on Start up
« on: March 03, 2014, 03:08:17 pm »
Here is my dilemma.  I have created a .bat file to start Supermodel 3 with Star Wars.  I have everything set up but after Supermodel 3 starts it minimizes after about 3 seconds of being in a maximized window.  Any suggestions would be greatly appreciated.

Le Chuck

  • Saint, make a poll!
  • Wiki Contributor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 5509
  • Last login:June 02, 2019, 07:37:23 pm
  • <insert personal text here>
Re: Supermodel 3 Minimizes on Start up
« Reply #1 on: March 03, 2014, 03:33:47 pm »
Post your bat and are you using another program to execute that bat?  It could be an issue with the bat or an issue with the FE stealing focus. 

jdbailey1206

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 2435
  • Last login:Today at 08:27:25 am
  • No. It's your top score on Pole Position.
Re: Supermodel 3 Minimizes on Start up
« Reply #2 on: March 03, 2014, 03:50:45 pm »
After I posted my question I thought that the programs in the Task bar interrupted the cmd.  I was correct.  I uninstalled Logitech SetPoint and that did it.  Thanks to Le Chuck for the idea of something stealing focus from the front end.



 

Le Chuck

  • Saint, make a poll!
  • Wiki Contributor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 5509
  • Last login:June 02, 2019, 07:37:23 pm
  • <insert personal text here>
Re: Supermodel 3 Minimizes on Start up
« Reply #3 on: March 03, 2014, 03:54:08 pm »
Stumbling into the right answer is kinda my thing  :laugh: