Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Supermodel network!!  (Read 1611 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boomslang

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 711
  • I want to build my own arcade controls!
Supermodel network!!
« on: February 26, 2018, 03:50:05 am »
Spindizzi has done some amazing work and just updated the network emulation

Scud Race and Daytona 2 both work over network now!!

I was having some crazy graphics going on with scud race but Daytona 2 seemed fine

 :applaud:

Well Done Supermodel team and especially Spindizzi

RetroRacer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 26
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Supermodel network!!
« Reply #1 on: February 26, 2018, 07:14:05 am »
Excellent news!

How do we get it?

shaolindrunkard

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 519
Re: Supermodel network!!
« Reply #2 on: February 26, 2018, 11:57:43 am »
Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

shaolindrunkard

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 519
Re: Supermodel network!!
« Reply #3 on: February 26, 2018, 12:04:22 pm »
Mr. Thunderwing, we need a video man...  :)

Moksi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 101
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Supermodel network!!
« Reply #4 on: February 26, 2018, 02:56:10 pm »
Does this mean online play or just LAN multiple computers connected with eachother?

Boomslang

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 711
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Supermodel network!!
« Reply #5 on: February 26, 2018, 03:23:11 pm »
LAN really, but hamachi etc should work

I forgot to say that Dirt Devils, Ski Champ and Harely Davidson are all working too

Scud Race has graphical issues and only Power edition works on daytona 2

MrThunderwing

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 614
  • As I pass, do I give you the ass or the crotch?
Re: Supermodel network!!
« Reply #6 on: February 26, 2018, 03:28:25 pm »
Mr. Thunderwing, we need a video man...  :)

I'm on holiday in Morocco at the moment. I only found out about it because I'm still getting YouTube comment notifications to my phone. Look forward to trying it out when I get home.

Agent47

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • SEGA 4-Life
Re: Supermodel network!!
« Reply #7 on: February 28, 2018, 10:39:25 am »
This is incredible news!!  Are you using SVN 715 to run these games in network mode?

trick72

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Supermodel network!!
« Reply #8 on: March 01, 2018, 03:18:32 am »
I tried Daytona 2 yesterday with the V1 and SVN exe's on seperate cabs (windows 10) but both game sessions just hang at the initial screen (where it gives game info and master / slave info). Games never started up in attract mode.
I'm just going to wait a little until it is more stable.

Agent47

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • SEGA 4-Life
Re: Supermodel network!!
« Reply #9 on: March 01, 2018, 08:51:33 am »
I was able to get Super GT (Scud) linked and working across two PC’s, but beyond the graphical issues mentioned earlier, the performance was very sluggish and the game stuttered badly. Amazing progress so far with this and I’m sure one day soon we will be able to play without using the performance killing “no-threads” option.

MrThunderwing

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 614
  • As I pass, do I give you the ass or the crotch?
Re: Supermodel network!!
« Reply #10 on: March 02, 2018, 09:33:18 pm »
Mr. Thunderwing, we need a video man...  :)

I'm on holiday in Morocco at the moment. I only found out about it because I'm still getting YouTube comment notifications to my phone. Look forward to trying it out when I get home.

OK, back from holiday today (horrific last leg of the journey home due to the extreme weather we're having in the UK at the moment), and had a play around with this today. Here's my first upload:

Daytona USA 2: Power Edition
https://youtu.be/9_JYbQYZ2hc

Edit - and here's the second:
Scud Race
https://youtu.be/DecISkf_z30

I tried Daytona 2 yesterday with the V1 and SVN exe's on seperate cabs (windows 10) but both game sessions just hang at the initial screen (where it gives game info and master / slave info). Games never started up in attract mode.
I'm just going to wait a little until it is more stable.

You need to use the Supermodel-net715.exe not the Supermodel-net-v1 one. I made this mistake at first and couldn't understand why Scud and Daytona USA 2: PE kept hanging.
« Last Edit: March 03, 2018, 07:30:44 am by MrThunderwing »

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31