Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: CRT Emudriver issues with TV.  (Read 604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Osirus23

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 833
  • Last login:February 20, 2021, 10:06:33 am
CRT Emudriver issues with TV.
« on: October 04, 2020, 03:00:02 pm »
Trying to setup GroovyMAME and CRT Emudriver on a 15kHz TV using composite sync. I am using an HD6450. I managed to get a stable image on the TV after enabling EDID on Analog_0, enabling composite sync, and generating and installing modes. After a restart though, the picture on the CRT was out of sync again. It didn't come back until I ran vmmaker and installed modes again. Does this really need to be done after each restart? Surely something is messed up. I would also lose my stable image on the CRT if I ever disconnected the LCD monitor from the DisplayPort connector and Windows switched the CRT to be the primary display.

Osirus23

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 833
  • Last login:February 20, 2021, 10:06:33 am
Re: CRT Emudriver issues with TV.
« Reply #1 on: October 05, 2020, 05:42:40 pm »
Is this related to the DISPLAY# changing all the time? I'm trying to set everything up with a portable LCD connected via DP on digital_0 then disconnect it and just use the CRT on analog_0 once its ready.