Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: HELP - Fanatec API - Is there one?  (Read 1259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MartinJames

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 87
  • Last login:April 13, 2019, 11:59:07 am
HELP - Fanatec API - Is there one?
« on: April 08, 2013, 06:33:31 am »
Anyone here help? No help on Fanatec board.

I want to program the wheel programatically so I can launch each game with a perfect wheel setup. Anyone have any idea how to get this done? It is the elite and clubsport based wheels.

Thanks to anyone and happy to pay for dev time.

isamu

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 668
  • Last login:Yesterday at 05:09:41 pm
  • I'm a llama!
Re: HELP - Fanatec API - Is there one?
« Reply #1 on: April 08, 2013, 01:24:41 pm »
I don't have a Fanatec wheel but if you happen to be an iracing member, I would strongly suggest you post your question on their hardware sub-forums. There are zillions of fanatec wheel owners on that forum and could tell you how to accomplish this.

MartinJames

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 87
  • Last login:April 13, 2019, 11:59:07 am
Re: HELP - Fanatec API - Is there one?
« Reply #2 on: April 09, 2013, 03:20:47 pm »
Damn good though DOH!

Thanks