The NEW Build Your Own Arcade Controls

Main => Software Forum => Topic started by: tangodownNZ on November 23, 2021, 10:46:37 pm

Title: Solved - Can not remap controls Daytona USA
Post by: tangodownNZ on November 23, 2021, 10:46:37 pm
Hi all,

When I double click on a control I want to change it just changes that control to my left mouse button. It doesn't give me the option to select which button I want. So if I double click on all the controls they will all be my left mouse button. Very annoying.
Title: Re: Can not remap controls Daytona USA
Post by: tangodownNZ on November 23, 2021, 11:22:23 pm
SOLVED - I had my flight sim joysticks plugged in. When I unplugged them it solved the problem