Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Merit Touchscreen being Mame'd  (Read 2688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BobA

  • Trade Count: (+14)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 5943
  • What Me Worry?
Merit Touchscreen being Mame'd
« on: March 18, 2007, 07:00:37 pm »
.113u1: Chaneman added Megatouch 6 (Merit 1998) Not Working

Looks like they have started work on the Megatouch.   It will be interesting to see how it works. 

Ken Layton

  • Guru
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ****
  • Online Online
  • Posts: 6742
  • Technician
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #1 on: March 18, 2007, 07:43:06 pm »
Probably won't work since Merit uses proprietary hardware and security keys.

dddirtman

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • juke tech
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #2 on: February 17, 2014, 04:30:21 pm »
there is a known hacked version of max 2006 around(i have seen the drive)no key required..
but u still may need the hardware to run it..

mahkeymike

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 495
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #3 on: February 19, 2014, 10:30:03 am »
there is a known hacked version of max 2006 around(i have seen the drive)no key required..
but u still may need the hardware to run it..

known by whom? First ive heard of any 2006 version being hacked. Ive heard of 2007/2009 force but 2006 is news to me. Also, what version of maxx is 2006? Jade 2?

smartbomb2084

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 642
  • Having a SMART phone will make you DUMB.
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #4 on: February 19, 2014, 12:03:24 pm »
I have also seen it ... running in a MAXX cabinet with no key...  and it was a Jade2.

On the main game category screen the graphics in the lower left and right corners are different than the real version... I believe it said 'tournament' in a curved pattern as opposed to the old style Merit Logo.

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3965
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #5 on: February 19, 2014, 04:36:21 pm »
well i took a few mins and some google search on this
it turns out that if u ditch the merit stuff >hardware< and rock on with mame
u can do it,but rem u are not running ion or such.
i will dig futher into this matter as time comes my way.

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3965
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #6 on: February 20, 2014, 11:55:41 pm »
by request
ed
« Last Edit: February 21, 2014, 03:52:03 pm by ed12 »
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

mahkeymike

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 495
Re: Merit Touchscreen being Mame'd
« Reply #7 on: February 21, 2014, 12:03:13 pm »
Ive tried the mame version years ago. I remember it being a real pain in the arse to get working. Im pretty sure you have to use a mouse instead of touchscreen. I think i tried an elo and microtouch touchscreens. The elo may have been resistive instead of capacitive.

Not worth the effort.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31