Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: setup help  (Read 12890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gamenut

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 97
setup help
« on: October 12, 2006, 06:15:33 pm »
Hey there guys,
I recently got into mame and figured out mame wah two days ago.
Now i have decided to use PowerMame. I've got the rom path down and saved, but can't figure out the emulator path.
Going by what i found out with mamewah, I need to piont out the inipath to the mame.exe.
But trying this with PM it isn't working.
Did i miss the "obvious bus" on this one??? :dizzy:
« Last Edit: October 13, 2006, 03:34:07 pm by gamenut »

gamenut

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Re: Emu setup help
« Reply #1 on: October 13, 2006, 02:45:25 pm »
How come these fe's aren't set up to work after install?  :dunno :banghead:
Is there a place online that says put this file here-put roms there-ect?
 My head hurts :-[

gamenut

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Re: setup help
« Reply #2 on: October 14, 2006, 05:10:09 pm »
Ok, maybe this will help you help me.
In the directories tab i set the rom path to my rom folder(e.g.c:\program files\mgames\MAME\doromrom).
Then in the ini path(e.g.c:\program files\mgames\MAME\mame.exe).
Is this correct?
### PowerMAME32.ini ###

### global-only options ###

rompath                 "C:\Program Files\mgames\MAME\Roms"
samplepath              samples
inipath                 "C:\Program Files\mgames\MAME\doromrom"
cfg_directory           cfg
nvram_directory         nvram
memcard_directory       memcard
input_directory         inp
hiscore_directory       hi
state_directory         sta
artwork_directory       artwork
snapshot_directory      snap
diff_directory          diff
cheat_file              cheat.dat
ctrlr_directory         ctrlr
comment_directory       comment

gamenut

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Re: setup help
« Reply #3 on: October 14, 2006, 05:12:37 pm »
Also, can i set the cfg path to my mamewah cfg?

MYX

  • Wiki Master
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1527
  • Even Jesus loves Donkey Kong!
    • MYX Digital Blog
Re: setup help
« Reply #4 on: November 21, 2006, 08:21:10 am »
I tried for a really long time trying to make MAMEWah work with PM. I got parts to work but never the whole package. I was trying to use it with 2 49 ways and a LEDWiz. I could get it to work (sort of) if I used PM32 (Joymonkey's suggestion) as the mameversion for MW. I got the LEDWiz to do the attract mode. But if I remember correctly I could use the joys within MW with attract, but when it actually went into MAME, I was totally locked out. If I used command line PM I could not get attract mode. I tried like mad to set it up. If I remember correctly, I could get CL PM to work with the joys though . Just never both at the same time.
« Last Edit: November 21, 2006, 08:22:56 am by MYX »
M    Y    X

BLACKOUT  - Finally rewritten - http://blog.myxdigital.com/
Original BLACKOUT thread - http://forum.arcadecontrols.com/index.php?topic=48239.0

MYX

  • Wiki Master
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1527
  • Even Jesus loves Donkey Kong!
    • MYX Digital Blog
Re: setup help
« Reply #5 on: November 21, 2006, 08:22:27 am »
Also, can i set the cfg path to my mamewah cfg?
yeah this was another issue. All the resolutions I had set with MW did not show up when I used PM32 as the MAME source.
M    Y    X

BLACKOUT  - Finally rewritten - http://blog.myxdigital.com/
Original BLACKOUT thread - http://forum.arcadecontrols.com/index.php?topic=48239.0

gamenut

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Re: setup help
« Reply #6 on: November 26, 2006, 09:28:20 pm »
Don't know if you noticed the other post about me getting PM to work. FYI
But after transfering everything over to another computer,nothing worked. I lost something somewhere.
So i just started from scratch, using only rom/snap/cab/and marquee  folders from old cfg's.
Now the only problem i am having with PM is only half the led board is working.
It works fine with AtomicFE.
But i can't get the one side of the board to work with PM.
And onward i go! 8)

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31