Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Rowe cd 100 k - no rowelink  (Read 646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

the seeker

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Last login:May 08, 2022, 10:43:41 am
  • I want to build my own arcade controls!
Rowe cd 100 k - no rowelink
« on: April 17, 2022, 11:31:51 pm »
i have recently purchased a rowe cd100k. when the juke is powered on the display flashes between power on and no rowelink. the  home, index, and rowelink tx lights on the mech computer stay lit solid.

if i unplug the power or rowelink wire from the mech computer, i am able to use the menus and the no rowelink display goes away. with it plugged in, the machine doesnt respond to button presses.

i have checked the power going into the mech computer, and they seem to be fine. i have looked at both the ccc and the mech computer. all the solder joints look ok to me.

would anyone be able to guide me on what might be the problem or what the next step to diagnose the system should be.

thanks.