Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Can't Post  (Read 2572 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D_Harris

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 509
  • Last login:October 20, 2021, 12:40:50 pm
Can't Post
« on: October 16, 2021, 10:11:31 am »
I just attempted to create a thread in the main forum and when I hit send I received a message telling me that I could not post new topics in that forum. (Needless to say I lost everything I typed).

Please advise.

Darren Harris
Staten Island, New York.
My collection:Asteroids, Joust, Millipede, Ms. Pac-man, Pole Position, Robotron 2084, Star Trek, Star Wars, and 100+ PCBs. Trading/Selling:Arkanoid: R.O.D. Cocktail, Tornado spinner, Hewlett Packard 16500A Logic Analysis System with Accessories. Wanted:Mach 3 joystick. Millipede Trackball. 100 or WG4600 monitor Tube.

PL1

  • Global Moderator
  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 8675
  • Last login:Today at 09:29:53 am
  • Designated spam hunter
Re: Can't Post
« Reply #1 on: October 16, 2021, 07:31:47 pm »
I just attempted to create a thread in the main forum and when I hit send I received a message telling me that I could not post new topics in that forum. (Needless to say I lost everything I typed).
Whatever the issue was, you appear to be able to post again.
- Before posting the OP in this thread, you replied in this thread.
- After that, you posted a new thread in the Main forum.

Looks like it was either a momentary glitch or maybe your login timed out and the forum software thought you were trying to post as a guest.   :dunno

If you're using the default 1 hour login time and think your login might have timed out, there are two approaches you might want to try:

1. Before trying to post, copy the text of the post.
- If your login has timed out, you can login again and paste the text into a new post.

2. Before trying to post, open your profile in a new tab.
- If it doesn't open your profile, your login has timed out.
- Login again, switch back to the original tab, and post.


Scott