Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: https isn't working.  (Read 6157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

planetjay

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 547
  • Last login:April 22, 2019, 10:50:57 pm
  • Ex-Evil Admin Monkey.
    • planetjay.com
https isn't working.
« on: April 19, 2019, 08:57:10 pm »
Just sayin...
planetjay.com. Still in Chicago. Still no hurricanes!

Rataplan626

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 41
  • Last login:October 06, 2022, 01:58:42 pm
  • I want to build my own arcade controls!
Re: https isn't working.
« Reply #1 on: September 15, 2022, 10:12:35 am »
2022 and still no https... In these days it's really not done to pass your login credentials over a http link, for everyone to read along with you. Why isn't something trivial as LetsEncrypt not implemented? Free to use yet secure connections.

lilshawn

  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 7001
  • Last login:Today at 10:36:57 am
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: https isn't working.
« Reply #2 on: September 16, 2022, 12:20:56 am »
you know how much of a pain in the ass https implementation is especially when you dont want to pay for a cert and you do it through lets encrypt and it expires and your website goes down cause certbot doesn't verbose worth a damn if it has an issue and it takes you a year to iron out the script to auto renew cause you can only activate a recert every 90 days even though they say you can do it every 60 but you can't cause it says its not close enough to expiry date to renew so it takes 3 months to find out if it works and then you discover it doesn't so you change your script and wait another 3 months to see if your website displays or not?

i hope my works server never goes down cause if it does, i'm screwed.