Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: A few questions about my new GroovyMAME PVM setup  (Read 223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yardley

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 30
  • I want to build my own arcade controls!
A few questions about my new GroovyMAME PVM setup
« on: April 07, 2018, 12:18:06 pm »
Hi all, I just recently purchased a PVM and configured a PC for GroovyMAME. I had some bumps in the road but I am most of the way there. I just had a few things I wanted to clear up. Biggest one being the video information that the PVM displays. When I run a game, the switchres information in MAME shows that GroovyMAME is doing it's thing with super resolutions/refresh rate to match the original game, however, the PVM displays 480/60i. Is this normal or should it say 240/60p?

I also set up a few Retroarch systems where I have Display Changer configured to set the resolution to 320x240 as a pre-launch script and the same thing happens where the monitor displays 480/60i but I can see that the resolution for the PVM is correctly set to 320x240 in Windows 7.

keilmillerjr

  • Trade Count: (+5)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1356
  • Web Developer.
Re: A few questions about my new GroovyMAME PVM setup
« Reply #1 on: April 07, 2018, 05:39:10 pm »
Displays a super resolution on my k7000, so Id say its probably normal.

Overkill

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 4
  • I want to build my own arcade controls!
Re: A few questions about my new GroovyMAME PVM setup
« Reply #2 on: April 07, 2018, 06:47:31 pm »
It's normal, my BVM says the same, 480i 60. Even with a original console connected to it in 240p

Yardley

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 30
  • I want to build my own arcade controls!
Re: A few questions about my new GroovyMAME PVM setup
« Reply #3 on: April 07, 2018, 07:03:01 pm »
Awesome! Thanks guys.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31