Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Sega Rally 3 Command Line  (Read 1074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RetroRacer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 26
  • I want to build my own arcade controls!
Sega Rally 3 Command Line
« on: February 02, 2018, 04:49:03 am »
Hi all

I am trying to launch SR3 running in Tecknoparrot using AttractMode frontend.  I cannot find anywhere what the parameters are.  There is a lot of stuff out there for older version of TecknoParrot that use dumbjvscmd etc. etc. but that is no longer relevant to the latest versions it seems.

I found that you start with parrotloader.exe followed by the path to the game exe, then the profile of the same in xml format but after that it requires some parameters which appear to go in between <>.

So it may look something like this:

c:\tecknoparrot\parrotloader.exe c:\segarally3\rally\rally.exe --profile=sr3.xml <>


Does anyone know the basic command line to run a game from TecknoParrot 1.33, I can then do the rest in Attractmode.

Thanks


POOTERMAN

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 89
    • My PC Desktop Icon Atwork
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #1 on: February 02, 2018, 09:00:25 am »
Try this:

"TeknoParrotUi.exe" --profile=sr3.xml

:)


Malenko

  • KNEEL BEFORE ZODlenko!
  • Trade Count: (+58)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12616
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,142404.msg1475162.html
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #2 on: February 02, 2018, 11:15:15 am »
off topic, but pooterman, your avatar always makes me smile.
2014 Standup UCA Runner Up
2015 Restoration UCA Winner
2016 thomas_surles choice award
2017 International Evil Buddhist Award

Latest project - Dayclona USA 2 :
http://forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,155515.0.html

RetroRacer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 26
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #3 on: February 02, 2018, 11:55:59 am »
Thanks dude...works like a charm.

As my kids would say....'You're a G'

Guess thats a good thing!

MrThunderwing

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 545
  • As I pass, do I give you the ass or the crotch?
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #4 on: February 02, 2018, 07:32:22 pm »
off topic, but pooterman, your avatar always makes me smile.

His theme tune's even better: https://www.youtube.com/watch?v=MF0qLIyDaGI

POOTERMAN

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 89
    • My PC Desktop Icon Atwork
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #5 on: February 03, 2018, 03:31:45 am »
If you were born in the UK in the 1970's then you may well remember this too :)

Let's call it a tribute mash-up!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=o77C9epx-VM

Friko

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 7
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #6 on: April 01, 2018, 08:47:29 pm »
Did anyone try this recently? I can't get it to work.
The TeknoParrot interface windows loads up with a white screen (no content) when I try

"TeknoParrotUI.exe" --profile=SR3.xml

MrThunderwing

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 545
  • As I pass, do I give you the ass or the crotch?
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #7 on: April 01, 2018, 09:31:03 pm »
This has nothing to do with Mr Benn! Oh wait.. I possibly might be getting my arcade forum priorities wrong here...

buttersoft

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 518
  • Is running at 15kHz
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #8 on: April 03, 2018, 08:17:17 pm »
Did anyone try this recently? I can't get it to work.
The TeknoParrot interface windows loads up with a white screen (no content) when I try

"TeknoParrotUI.exe" --profile=SR3.xml

Does the game run fine when you open teknoparrtui.exe and then SR3? Either way, try setting up TP again from scratch. As in, wipe your TP folder but keep your SR3 folder (though you should delete the teknoparrot.ini file under the SR3/rally directory, i think it is).

Friko

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 7
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Sega Rally 3 Command Line
« Reply #9 on: April 08, 2018, 07:22:36 am »
Did anyone try this recently? I can't get it to work.
The TeknoParrot interface windows loads up with a white screen (no content) when I try

"TeknoParrotUI.exe" --profile=SR3.xml

Does the game run fine when you open teknoparrtui.exe and then SR3? Either way, try setting up TP again from scratch. As in, wipe your TP folder but keep your SR3 folder (though you should delete the teknoparrot.ini file under the SR3/rally directory, i think it is).

Thanks, that worked :)

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31