Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build  (Read 99194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1322
  • Last login:January 17, 2022, 02:38:03 am
  • retro maniac
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #360 on: January 02, 2022, 10:14:45 am »
If this is derived from the official ARCADE64, then you don't need a nonag patch - it's got a built-in one that only needs to be turned on.

It was used form MKChamp source :/

BTW. Some old problems with audio for various Konami games has been (?) fixed so probably many hacks are not nedeed now. Someone could confirm proper audio in Super Contra, Aliens, Simpsons, Crime Fighters ?
« Last Edit: January 02, 2022, 11:37:04 am by haynor666 »

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1322
  • Last login:January 17, 2022, 02:38:03 am
  • retro maniac
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #361 on: January 03, 2022, 04:34:42 am »
Audio fixes/hacks for various Konami games are not needed in version 239 now but would be nice to see confirmation from users if it's really ok.
Also audio fix Gradius, Galactic Warriors is not needed now.

Are there other hacks that are needed to remove? I didn't look closely into mame source for long time using old version in my semicab env so feedback would be welcome as well.
« Last Edit: January 06, 2022, 03:56:09 pm by haynor666 »

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1322
  • Last login:January 17, 2022, 02:38:03 am
  • retro maniac
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #362 on: January 05, 2022, 10:35:08 am »
Version 238 is out.

Version from 229 to 238 are renamed - removed 64 suffix just like in official mame.

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1322
  • Last login:January 17, 2022, 02:38:03 am
  • retro maniac
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #363 on: January 13, 2022, 02:54:14 pm »
Version 239 is out

Recapnation

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 297
  • Last login:Yesterday at 07:47:10 pm
    • Eiusdemmodi
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #364 on: January 13, 2022, 07:01:21 pm »
Audio fixes/hacks for various Konami games are not needed in version 239 now but would be nice to see confirmation from users if it's really ok.
Also audio fix Gradius, Galactic Warriors is not needed now.

Are there other hacks that are needed to remove?

Likely the one fixing Captain America and the Avengers' audio, in case there was one for that.

Trnzaddict

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 169
  • Last login:January 14, 2022, 05:59:25 pm
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #365 on: January 14, 2022, 06:03:20 am »
NVM
« Last Edit: January 14, 2022, 05:59:43 pm by Trnzaddict »

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1322
  • Last login:January 17, 2022, 02:38:03 am
  • retro maniac
Re: GroovyMAME/ARCADE32/64 custom build
« Reply #366 on: January 15, 2022, 02:01:27 pm »
Audio fixes/hacks for various Konami games are not needed in version 239 now but would be nice to see confirmation from users if it's really ok.
Also audio fix Gradius, Galactic Warriors is not needed now.

Are there other hacks that are needed to remove?

Likely the one fixing Captain America and the Avengers' audio, in case there was one for that.

No ,there wasn't any fix for this game.