Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Sound issue with GM .186 Help  (Read 250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Beaps

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 98
Sound issue with GM .186 Help
« on: July 16, 2017, 07:30:19 am »
Hi Guys

OK I upgraded my GM to the latest version, deleted the MAME.ini, deleted the .cfg files so I am running the vaniilla version. The problem I have is some games play fine say Rastan & Rolling Thunder, but other games (Ghost n Gob & Ghouls n Ghosts amonst others) they sound like they are underwater (see vid)

Anyone got any ideas as I think I have tried everything.....

https://www.youtube.com/watch?v=Y5PqQJFSHcA

Ta
B

Quad core PC
ATi 4554 graphics card
« Last Edit: July 16, 2017, 07:31:55 am by Beaps »

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5546
Re: Sound issue with GM .186 Help
« Reply #1 on: July 16, 2017, 10:37:25 am »
It looks like the log didn't upload, try again.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

intealls

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 277
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Sound issue with GM .186 Help
« Reply #2 on: July 16, 2017, 05:51:06 pm »
It might not solve everything, but try adding 'nosleep 1' and 'priority 1' to the ini.

Edit: Please do what Calamity asks and post a log. Also, the linked video is from january??
« Last Edit: July 16, 2017, 06:00:27 pm by intealls »

Beaps

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 98
Re: Sound issue with GM .186 Help
« Reply #3 on: July 16, 2017, 06:07:22 pm »
For some reason I typed in the command for the log...... and it played fine.

Gonna look into it more tomorrow.


  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31