Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: hantarex polo/3 with tv monitor  (Read 369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shipley john

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I want to build my own arcade controls!
hantarex polo/3 with tv monitor
« on: June 02, 2017, 02:37:15 pm »
I have a flat table top hanaterex polo 3 circuit board but the monitor went. I have fitted a Panasonic 14inch TV monitor to it ,all fits but the rgb off the tube does not go onto the board. Think it's cn11 any ideas bit out of my depth. Or better to get a monitor tube. Thanks

grantspain

  • I personally prefer "bog trotter"
  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 5611
Re: hantarex polo/3 with tv monitor
« Reply #1 on: June 02, 2017, 05:51:20 pm »
when you say the monitor went do you mean the chassis developed a fault or did  the tube get broken?
the Panasonic monitor you fitted is it a pc monitor?
Are you in Yorkshire?

shipley john

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I want to build my own arcade controls!
Re: hantarex polo/3 with tv monitor
« Reply #2 on: June 03, 2017, 01:56:25 am »
The monitor went, so fitted old Panasonic TV monitor in place, everything fits apart from the egg cable off the monitor.cheers

grantspain

  • I personally prefer "bog trotter"
  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 5611
Re: hantarex polo/3 with tv monitor
« Reply #3 on: June 03, 2017, 03:48:50 am »
polo 3 are a 15khz monitor
if the Panasonic is a pc monitor it will be 31khz, depending on what game board is in the cab depends on if you need a resolution upscaler

need a bit more info from you, what game board is in the cabinet and what inputs are on the Panasonic monitor(i.e vga d-sub, scart )

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31