Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Question about game "grouping" in a cabinet  (Read 374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reptileink

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 514
  • An 8 bit hero
Question about game "grouping" in a cabinet
« on: April 15, 2017, 10:52:21 am »
So, I am FINALLY thawing out here in the NorthEast, and eagerly awaiting getting the Wrestling cab started.

I have a question though. Is it possible to have multiple games (roms) from different systems run together without having to switch emulators? I am pretty sure this is impossible, but I wasn't sure if there was a front end that would allow just a list of games and it pulls the correct emulator from a root drive or something so I wouldn't have to back out of each emulation to go from say Wrestlefest to ProWrestling.

 :dunno

~Building Arcade Cabinets are like raising children, you always mess up your first~

yotsuya

  • Trade Count: (+21)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 16229
  • 2014 UCA Winner, 2014, 2015, 2016 ZapCon Winner
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,137636.msg1420628.html
Re: Question about game "grouping" in a cabinet
« Reply #1 on: April 15, 2017, 11:22:42 am »
Is it possible? Yes.
***Build what you dig, bro. Build what you dig.***

wp34

  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3714
  • 8 Bit...16 Shy
Re: Question about game "grouping" in a cabinet
« Reply #2 on: April 15, 2017, 11:50:47 am »
The AttractMode FE handles this well.  You can have multiple emulators in the same game list.

reptileink

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 514
  • An 8 bit hero
Re: Question about game "grouping" in a cabinet
« Reply #3 on: April 18, 2017, 06:53:27 pm »
Is it possible? Yes.

Thank you for your useful insight as always Yotsuya    :P

~Building Arcade Cabinets are like raising children, you always mess up your first~

yotsuya

  • Trade Count: (+21)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 16229
  • 2014 UCA Winner, 2014, 2015, 2016 ZapCon Winner
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,137636.msg1420628.html
Re: Question about game "grouping" in a cabinet
« Reply #4 on: April 18, 2017, 10:32:21 pm »
Is it possible? Yes.

Thank you for your useful insight as always Yotsuya    [emoji14]
Hey, you asked a question, you got an answer. :cheers:
***Build what you dig, bro. Build what you dig.***

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31